”Tânărul” prefect USR de Galați își va lua Prostamolul acasă, de mâine

0
1107

Omul tânăr și nou în politică, Gabriel Panaitescu, ajuns prefect cu susținerea USR-PLUS, tocmai își face bagajele ca să părăsească Prefectura. A primit depeșă de la București cum că premierul Florin Cîțu l-a concediat, la fel cum i-a trimis la casele lor și pe ceilalți membri USR-PLUS aflați în funcții, în aparatul guvernamental.

Pentru Galați nu e nicio pierdere plecarea traseistului Panaitescu, USRistul vopsit, care, ani la rând, le-a cărat servieta fruntașilor liberali Victor Paul Dobre și Mircea Răzvan Cristea. Tataia Panaitescu, omul nou în politică promovat de USR și al său fost lider, deputatul Bogdan Rodeanu, se retrage din nou în anonimat, urmând să își pastila matinală de Prostamol la domiciliu și nu la Prefectură, cum obișnuia până acum.

Mandatul său, mai scurt ca gestația la focă, a fost unul anost. Moș Panaitescu a flatulat în liniște prin Palatul Prefecturii, fără să deranjeze pe nimeni și fără să îl bage nimeni în seamă, ca de obicei. Fie-i Prostamolul ușor de digerat!

Plecarea lui Panaitescu nu va fi compensată cu vreo altă slugă de partid. Premierul Cîțu a anunțat că nu va numi alți prefecți pentru moment. Așa că atribuțiile lui Moș Panaitescu vor fi preluate de un alt tânăr de perspectivă în politică, prăfuitul subprefect Paul Cristea de la PNL, fostul primar de la Șendreni, care a înfrânt glorios la alegerile din septembrie 2020, și de pupila lui Godfahter Stângă, domnișorica Andra Costache, altă looseriță de mare succes, care a pierdut cu succes alegerile de la Tg. Bujor.

Paul Cristea

Andra Costache

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =