Tâlharul din Mazepa ,căutat de polițiști

0
1914

Poliţiştii gălăţeni îl caută încă pe bărbatul care a agresat, pe 14 ianuarie, în mijlocul zilei, un bătrân în vârstă de 75 de ani. După ce l-a bătut pe bătrân, agresorul i-a furat acestuia 500 de euro şi un telefon mobil, după care s-a făcut nevăzut.
Poliţiştii gălăţeni au stabilit că agresorul este un bărbat în vârstă de 36 de ani. Conform unor surse apropiate anchetei, acesta se numeşte Marcel Tabac şi a primit, în mai 2017, o pedeapsă de doi ani închisoare pentru o tentativă la tâlhărie calificată. El a beneficiat de recursul compensatoriu şi a fost pus în libertate în iunie 2018.
Acum, bărbatul în vârstă de 36 de ani este căutat de poliţiştii gălăţeni care i-au făcut publică şi fotografia, în speranţa că cineva poate da relaţii despre locul unde acesta se ascunde.
Cel căutat a fost văzut de mai multe persoane din zona Parfumul Teilor, acolo unde, se pare îşi ducea veacul în gangul care face legătura dintre strada Domnească şi strada Al. I. Cuza, fiind cunoscut şi de angajaţii de la magazinele din împrejurimi. Aici locuiesc, de altfel, şi câteva rude de-ale bărbatului. După ce a aflat că este căutat, o verişoară de-a bărbatului a mărturist că se teme ca acesta să nu îşi fi pus capăt zilelor.
Conform poliţiştilor, agresorul are 1,75 metri înălţime, 69 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, drept, des, barbă, fără alte semne particulare.
Bărbatul , care se sustrage cercetărilor, a fost dat în consemn şi în Punctele de Trecere a Frontierei, astfel încât acesta să nu poată părăsi ţara.
Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.