Tâlhar în serie, arestat la Galați

0
492
Un tânăr de 19 ani, din Galați, a fost arestat preventiv pentru 30 zile, sub acuzațiile de tâlhărie și furt calificat, după ce a jefuit trei bătrâni pe stradă, în Țiglina.
“Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Galați, au depistat pe strada Saturn, din municipiul Galați, un tânăr de 19 ani, persoană fără adăpost, care, în cursul acestei luni, în zilele de 12, 23 si 25, ar fi comis pe strada Arad din municipiul Galați un număr de trei fapte penale, o infracțiune de Tâlhărie și două infracțiuni de Furt, față de trei persoane, ce domiciliază pe această stradă, cu vârstele de 80, 79 respectiv, 75 ani”, a precizat IPJ Galați.
Infracțiunea de tâlhărie, comisă pe 12 iulie, a avut ca victimă un bătrân de 80 ani, căruia i-a fost furat, prin violență, un portofel în care se aflau 200 lei și acte, în timp ce acesta intra în scara blocului unde domiciliază.
“În data de 23 iulie, tânărul arestat a sustras un telefon mobil smart, pe care bărbatul de 79 ani îl ținea într-o borsetă, în timp ce acesta se deplasa pe strada Arad.
În data de 25 iulie, a sustras un telefon mobil de la bărbatul de 75 ani, aflat în buzunarul de la pantalon, în timp ce acesta se deplasa pe strada Arad”, mai precizează Poliția.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − nine =