Tabără universitară pentru liceeni

0
1100

Și în acest an Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (LSG) organizează în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Casa de Cultură a Studenților din Galați, în perioada 20.07.2017 – 02.08.2017 cea de-a V-a ediţie a proiectului educaţional „Universităţi de vară pentru elevi – Galaţi Summer University”.
Poyrivit președintei LSG, Georgiana Dorașcu, proiectul îşi propune să vină în întâmpinarea elevilor de clasa a XI-a, indecişi în privinţa facultăţii pe care o vor alege la finalul ciclului liceal. „Timp de două săptămâni, un număr 90 de elevi din toate colţurile ţării, vor avea posibilitatea de a vizita sălile de curs, laboratoarelor și spațiile de învățare ale facultăţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, vor participa la workshop-uri şi activităţi sociale şi vor experimenta la propriu viaţa de student. În acest an proiectul este organizat cu sprijinul Ministerului Educației Naționale prin proiectul „ROMANIAN SECONDARY EDUCATION PROJECT – R.O.S.E.” al cărui scop este contribuirea la reducerea abandonului în învățământul secundar și terțiar  și la  creșterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat”.
Proiectul va avea deschiderea oficială vineri, 21 iulie, ora 14:30, la Sala Senatului din corpul central al Universității, mai multe detalii despre proiect putând fi găsite la http://www.gsu.lsgalati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.