Suspect de coronavirus, fugit din Spitalul de Boli Infecțioase

0
2493
Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, “la data de 17 martie a.c., ora 22.50, Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, la un hotel din municipiul Galați, o persoană se simte rău, acuzând simptome de gripă. Un echipaj de poliție a mers imediat la fața locului și a identificat un bărbat, de 27 de ani, cetățean bulgar,, care a declarat că , în seara respectivă s-a cazat la hotel, venind din Republica Moldova. Ambulanța sosită la fața locului l-a preluat și l-a transportat la Spitalul de Boli Infecțioase pentru investigații.
în cursul acestei zile, ora 14.55, poliția a fost sesizată despre faptul că bărbatul în cauză ar fi tăiat plasa de protecție de la geamul încăperii în care era izolat, și a fugit.
După aproximativ 15 minute, polițiștii l-au depistat la ieșirea din municipiul Galați,  într-un microbuz care se îndrepta spre municipiul Bucuresti. Bărbatul a fost transportat din nou la spital și polițiștii au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.
În microbuz se mai aflau 6 pasageri care, împreună cu șoferul, au fost conduși într-un centru de carantină”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + 4 =