Surpări şi tasări, după ploile torenţiale de zilele trecute. Se lucrează simultan în mai multe zone ale oraşului

0
948

Ploile torenţiale de săptămâna trecută au provocat tasări şi surpări în numeroase zone ale oraşului. Cantitatea impresionantă de precipitaţii a săpat adânc în solul Galaţiului, şi-aşa predispus la accidente de teren din cauza compoziţiei, generând apariţia unor tasări pe mai multe trotuare şi străzi, ba chiar surpări. În prezent, reprezentanţii Ecosal intervin, la comanda Primăriei, pentru reparaţii în mai multe zone ale oraşului, precum pe strada Domnească (vis-a-vis de sediul Primăriei), strada Cocor şi nu numai. În paralel, în zone-problemă acţionează şi Apă Canal.

„Angajaţii Primăriei au intervenit imediat pentru a le semnaliza. Se execută deja lucrări de reperaţii în mai multe zone semnalate pentru a remedia situaţia cât mai repede cu putinţă”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Edilul îi roagă pe gălăţeni să sesizeze autorităţile în cazul în care observă accidente de teren care nu sunt semnalizate, semn că reprezentanţii municipalităţii nu au fost informaţi de existenţa acestora. „Aş vrea să vă mulţumesc dumneavoastră, tuturor celor care ne-aţi sesizat aceste aspecte, şi vă rog să o faceţi în continuare! În felul acesta veniţi în sprijinul nostru şi putem interveni prompt”, a spus Ionuţ Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.