Suptprefecta lui Stângă se visează primar la Tg. Bujor

0
870

Umblă vorba prin târg că pupila lui Stângă, Andra Costache, proțăpită de tătucu în funcția de subprefect, după ce a luat bani degeaba de la Ministerul Tineretului și Sportului, ca (tot pe sub)secretar de stat, candidează la Primăria din Tg. Bujor, în iunie, când sunt anunțate alegeri parțiale. Funcția de primar al orașului Tg. Bujor a rămas vacantă din decembrie, de când fostul gospodar al micului târg, Laurențiu Gîdei (PSD), a fost ales deputat.

Cea mai bună făcătoare de cafele la PNL, Andra Costache, protejata lui Godfather Stangă, se visează primăriță și, spun gurile rele, l-ar fi convins pe Georgică să o desemneze catindată la Tg. Bujor. Așa că Andra, fată de la țară, de pe lângă Tg. Bujor, s-a apucat să își facă deja campanie electorală, uitând că e plătită din bani publici să nu facă nimic la Prefectură.

De când s-a instalat la Prefectură, domnița Andra se axează pe propria imagine, pozează pe Facebook, face orice altceva decât ce scrie în fișa postului de subprefect, funcție pentru care încasează bani publici. Ba e la fotbal, ca fată de mingi, ba la raliu, ca roată de rezervă, ba la Tg. Bujor, unde pozează ca salvatoarea orașului de Covid. Ce nu face Andra lui Stângă să ajungă primar! Când o arde patrioată, cu tricolorul la inimă și-n flori, când iubitoare de ie, când evlavioasă, când pictează, când își arată mușchii ca tătucu Georgică la vaccinare, cu maieul aferent, promovând impostura și ipocrizia deșănțată pentru o poală de voturi.

Și nici nu a început campania electorală! Miss fata de la țară se încălzește pe tușă…

Și dacă vă plictisiți tare, luați de citiți aici cum s-a remarcat suptprefecta lui Stângă: https://www.gazetagalatiului.ro/pnl-galati-afacerea-de-familie-a-lui-george-stanga-noi-numiri-in-functii-de-neamuri-si-protejatii-prote/

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − nine =