Super-evenimentul Street Food Festival revine în Galați!

0
1581

”Street FOOD Festival revine în Galați. Dacă nu ai apucat anul trecut să guști toate bunătățile, stai liniștit. Anul acesta, bucătarii talentați revin cu rețete adunate de prin lume și multi chefi noi li se alătură, pentru o aventură culinară și mai grozavă. Concertele, cinema-ul în aer liber, kids zone și Wine garden completează super experiența de care vei avea parte”, anunță, pe Facebook, organizatorii evenimentului.

Street Food Festival, evenimentul care a transformat Galațiul, anul trecut, într-un oraș de poveste, așa cum nu a mai fost văzut de către mulți dintre locuitorii de la malul Dunării – vesel, plin de culoare, civilizat, modern și animat, se va desfășura în perioada 29 august – 1 septembrie 2019, în Grădina Publică!

Street Food Festival, conceptul culinar care a bucurat sute de mii de gurmanzi din întreaga țară, s-a desfășurat pentru prima dată la Galați, în perioada 13-16 septembrie 2018, în Grădina Publică. Gălățenilor li s-au pus la dispoziție zeci de bucătării mobile și peste 100 de rețete inedite, preparate de chefi pricepuți. Gurmanzii prezenți la festival s-au putut bucura și de preparatele excepționale pregătite de ambasadorul Street Food Festival – Chef Foa.

Primarul Ionuț Pucheanu este cel care l-a contactat pe Facebook pe Chef Foa și i-a convins pe organizatori să “încerce” și cu orașul Galați. Iar evenimentul a fost un succes!

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + 7 =