Studenții pot ridica abonamentele Transurb începând cu 1 octombrie

0
1237

Societatea Transurb S.A. anunță că, „începând cu data de 01 octombrie 2018 se vor elibera abonamentele de călătorie destinate studenților în vârstă de până la 26 de ani care beneficiază de reduceri la transportul în comun, conform Hotărârii Consiliului Local nr.74 din 15.02.2018.
Abonamentele de călătorie se vor elibera pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie a.c. în baza următoarelor documente: actul de identitate, original și copie;
carnet de student vizat pe anul 2018-2019 sau adeverință din care să reiasă că sunt studenți ai unei instituții de învățământ superior acreditată din Municipiul Galați, original și copie.
Studenții pot circula până la data de 7 octombrie a.c. în baza vechiului abonament de călătorie, cu termen de valabilitate 30 septembrie 2018, timp în care, sunt obligați să achiziționeze noul abonament pentru perioada mai sus menționată.
De asemenea, studenții sunt obligați ca, până la achiziționarea noului abonament, să dețină la momentul călătoriei cu mijloacele de transport public local abonamentul vechi, emis până la data de 30 septembrie 2018 și să îl prezinte echipelor de control la solicitarea acestora”, informează Compartimentul de Relatii cu Publicul al Transurb Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.