Studenţii de la Actorie îşi dau licenţa cu ,,Pasagerii”

0
603

Sala Mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” găzduiește, pe 27 și 28 februarie 2021, sâmbătă și duminică, la ora 19:00, premiera spectacolului PASAGERII, o co-producție Universitatea „Dunărea de Jos” (Facultatea de Arte) – Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Spectacolul are la bază piesa „Passengers”, scrisă de scenaristul și dramaturgul american Sam Bobrick, creatorul celebrului serial de televiziune „Salvați de clopoțel”.

PASAGERII este spectacolul de licență al Anului III Actorie – Promoția 2021 a Facultății de Arte din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, clasa lect.univ.dr. Florin Toma.

În distribuție, studenții Ionuț Strat, Denisa Onisie, Mihai Păun, Alina Radu, Laurențiu Bobeică, Lavinia Eiler, Doru Ciutacu, Mihaela Godorozea și Bianca Totolici.

Direcția de senă este semnată de lect.univ.dr. Florin Toma, cadru didactic la Facultatea de Arte și director general al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, iar scenografia este realizată de artistul plastic Daniel Divrician, scenograf al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

„Facultatea de Arte a Universității «Dunărea de Jos» din Galați și Teatrul Dramatic «Fani Tardini» au un parteneriat de tradiție, în baza căruia de mai bine de nouă ani spectacolul de licență al viitorilor absolvenți de la Actorie este prezentat pe o scenă profesionistă, pe scena Dramaticului. Spectacolul pe care îl propunem cu această promoție are la bază un text scris de un scenarist consacrat, un scenarist cu o replică foarte bună. Este un text care îi pune în valoare pe viitorii absolvenți, nouă viitori actori extrem de talentați pe care vă invit să îi cunoașteți. Acest proiect nu ar fi fost la fel de reușit fără sprijinul oferit cu generozitate de două colective excepționale și le adresez mulțumiri domnului prof.univ.dr.ing. Puiu Lucian Georgescu, Rector al Universității «Dunărea de Jos», care ne-a sprijinit în acest demers artistic, colegilor de la Teatrul Dramatic «Fani Tardini», care ne-au asigurat sprijinul și suportul logistic, precum și scenografului Daniel Divrician, care ne-a propus un spațiu de joc absolut minunat”, declară lect.univ.dr. Florin Toma.

Spectacolul PASAGERII durează două ore și se desfășoară cu publicul pe gradene (pe scenă).

Din cauza numărului limitat de locuri, biletele au fost epuizate imediat după punerea lor în vânzare.

Următoarele reprezentații ale spectacolului vor fi anunțate în perioada următoare pe fanitardini.ro/program.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” oferă reprezentații în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare:

Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA.

  • Gradul maxim de ocupare a sălii este de 50% din capacitatea totală.
  • Locurile din sală sunt distanțate.
  • La intrare este efectuat triajul spectatorilor prin termoscanare.
  • Publicul este obligat să poarte mască de protecție, să-și dezinfecteze tălpile pantofilor și mâinile, să păstreze distanța fizică față de ceilalți în toate spațiile comune și să respecte culoarele de acces și de evacuare, precum și așezarea în sală.

 

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 3 =