Studenţi din patru centre universitare, la Şcoala de Vară a combinatului

0
782

Un număr de 56 de studenţi provenind din centrele universitare Galaţi, Iaşi, Bucureşti şi Cluj au fost selectaţi şi vor participa la Şcoala de Vară a combinatului siderurgic Liberty  Galaţi, aflată la cea de a opta ediţie, a anunţat directorul de comunicare al companiei, Dorian Dumitrescu.

Potrivit acestuia, în următoarele două luni şi jumătate studenţii vor lucra, alături de mentori – experţi ai combinatului, la proiecte concrete menite să rezolve probleme tehnice sau organizatorice din cadrul companiei.

Studenţii vor beneficia şi de sesiuni de pregătire care să le dezvolte abilităţile de comunicare, tehnicile de prezentare dar şi la team building-uri în care îşi vor consolida rolul în echipele din care fac parte. Pe perioada programului studenţii devin angajaţi cu drepturi depline ai combinatului.

„Într-o realitate mereu în schimbare, cum este cea de-acum, avem nevoie de un fundament solid, de cunoaştere. Schimbarea este o normalitate şi dacă nu o urmezi nu poţi progresa. Fiţi curioşi, învăţaţi şi vă garantez că experienţa voastră de la noi va cântări greu în parcursul vostru ulterior”, le-a spus studenţilor participanţi, directorul de resurse umane al combinatului, Mihaela Crăciun.

Aproape 300 de studenţi au absolvit Şcoala de Vară din combinat, de-a lungul celor şapte ediţii anterioare, unii dintre ei devenind angajaţi ai companiei.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − three =