Street Food Festival, pentru prima dată la Galați

0
29948

În perioada 13-16 septembrie, municipiul Galați va găzdui, în premieră, „Street Food Festival”, care se va desfășura în Grădina Publică și la care accesul va fi gratuit.

Evenimentul va reuni 45 de vendori și va include demonstrații culinare, o zonă dedicată copiilor, un cinematograf în aer liber și concerte cu trupe de jazz și blues.

Astfel, joi, 13 septembrie, vor susține concerte Rockabella și The Mono Jacks; vineri, 14 septembrie, vor concerta Melting Dice, Ligia Hojda și Cuibul; sâmbătă, 15 septembrie, vor încânta publicul Gabriela Costa&Alex Man, Soul Serenade, Ana and the Changes, iar duminică, 16 septembrie, JazzyBit și Grimus.

Potrivit Biroului de Presă al Primăriei, festivalul se va desfășura joi și vineri între orele 12.00 și 23.00, iar sâmbătă și duminică între orele 10.00 și 23.00.

„Street Food Festival 2018 Galați” va fi un eveniment deschis publicului larg, fără taxă de acces, în cadrul căruia participanții vor putea să se bucure, pe ritmuri de jazz și blues sau vizionând un film, de mâncare delicioasă și atent pregătită de către bucătarii prezenți în Grădina Publică.

Street Food Festival este prima inițiativă de acest gen din Galați, astfel de evenimente bucurându-se de un real succes în întreaga lume.  Truck-urile interesante, showul culinar oferit de chefi, rețetele internaționale și preparatele gustoase servite într-un cadru relaxant atrag interesul tuturor gurmanzilor. Anul trecut, peste 500.000 de persoane au participat la festivaluri de acest gen în nouă orașe din țară.

La ședința Consiliului Local de săptămâna trecută, s-a aprobat asocierea municipiului Galaţi cu Asociaţia ”Why Not Us” în vederea organizării evenimentului „Street Food Festival”, contribuția financiară a municipalității fiind de 167.760 de lei pentru onorariile artiștilor, închirierea scenei și a generatoarelor (inclusiv consum de motorină). Contribuția organizatorului este de 335.520 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.