Strategia de dezvoltare a județului, pusă în dezbatere publică 

0
860

Consiliul Judeţean informează că a fost pusă în dezbatere publică “Strategia de dezvoltare a județului pentru perioada 2021-2028”. Documentul poate fi consultat public accesând următorul link: https://www.cjgalati.ro/images/stories/relatiipublice21/strateg-2021-2028.pdf.

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act administrativ supus consultării publice pot fi transmise:

–      – prin poşta electronică, către adresa de e-mail: [email protected];

–      – la adresa poştală a Consiliului Judeţean Galaţi: municipiul Galaţi, str. Eroilor nr. 7, cod poştal 800.119;

–      – la Compartimentul Relaţii publice, organizare şi funcţionare ATOP, la sediul din strada Eroilor nr. 7 B, etaj 1, camera 3.

Termenul limită până la care se pot înregistra propuneri este 4 aprilie 2021.

“Strategia de dezvoltare a județului pentru perioada 2021-2028” a fost elaborată în cadrul proiectului „Capacitate administrativă ridicată prin investiții integrate și complementare”, finanțat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă.

“Strategia de dezvoltare a județului Galați pentru perioada 2021-2028” este un instrument de  planificare strategică  pe  termen mediu, cu  aplicabilitate la nivelul comunelor, orașelor și municipiilor din județul Galați. Aprobarea acestei strategii este necesară pentru accesarea programelor cu finanţare europeană. Pentru realizarea acestei strategii de dezvoltare au fost organizate grupuri de lucru pe următoarele domenii: economie, dezvoltare socială, mediu, agricultură și piscicultură, educație și informare, sănătate, turism, cultură, agrement și sport.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.