Strada Saturn, în plin proces de reabilitare!

0
1186

Strada Saturn va căpăta, în curând, o nouă față datorită lucrărilor de reabilitare demarate de Primărie. ”Pe strada Saturn refacem trotuarele, carosabilul, amenajăm locurile de parcare și spațiile verzi. În final această stradă va primi un nou aspect”, spune primarul Ionuț Pucheanu, la inițiativa căruia municipalitatea a început mai multe lucrări importante de infrastructură în oraș, datorită cărora străzi precum Saturn, Brăilei, Ovidiu etc vor fi reabilitate, după mulți ani în care fostele administrații le-au lăsat în paragină.

După mulți ani în care fostele administrații s-au rezumat doar la a o petici din loc în loc, strada Saturn, neglijată și degradată, a intrat în reabilitare la sfârșitul lunii ianuarie. Municipalitatea gălățeană a demarat astfel un alt proiect de infrastructură extrem de important datorită căruia vor fi refăcute inclusiv trotuarele, care arată jalnic de ani buni.

”Strada Saturn, neglijată ani buni, va căpăta o nouă înfățișare. Am început și pe această stradă lucrările de reabilitare a carosabilului, trotuarelor, dar și de amenajare a locurilor de parcare și a spațiilor verzi. Continuăm!”, anunța edilul orașului, la sfârșitul lunii ianuarie.

În paralel, se lucrează în mai multe cartiere pentru reabilitarea străzilor, trotuarelor și crearea de noi locuri de parcare în locul unor garaje demolate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.