Strada Saturn a intrat în reabilitare. Primăria va reface inclusiv trotuarele

0
819

După mulți ani în care fostele administrații s-au rezumat doar la a o petici din loc în loc, strada Saturn, neglijată și degradată, a intrat în reabilitare. Municipalitatea gălățeană a demarat astfel un alt proiect de infrastructură extrem de important datorită căruia vor fi refăcute inclusiv trotuarele, care arată jalnic de ani buni.

”Strada Saturn, neglijată ani buni, va căpăta o nouă înfățișare. Am început și pe această stradă lucrările de reabilitare a carosabilului, trotuarelor, dar și de amenajare a locurilor de parcare și a spațiilor verzi. Continuăm!”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Amintim că, de curând, au început lucrările și la cel mai mare proiect de infrastructură al Galațiului, finanțat cu fonduri europene, de peste 20 de milioane de euro, datorită căruia străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie vor fi modernizate pentru prima dată, iar liniile de tramvai vor fi înlocuite.

În paralel, se lucrează în mai multe cartiere pentru reabilitarea străzilor, trotuarelor și crearea de noi locuri de parcare în locul unor garaje demolate.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × three =