Strada Roșiori, în plină asfaltare. Primăria schimbă fața cartierului Mazepa

0
436

Municipalitatea gălățeană continuă amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu. După ce au ridicat prima parcare multietajată dedicată exclusiv cetățenilor, în cartierul Mazepa, autoritățile intervin acum în zona acesteia pentru reabilitarea străzilor, trotuarelor și schimbarea mobilierului urban. Primăria asfaltează strada Roșiori, în zona parcării multietajate, iar în zilele următoare echipele de muncitori vor lucra pe segmentul care face legătura cu strada Brăilei.

”Lucrările se desfășoară în zona parcării multietajate și a Școlii nr. 28, iar zilele următoare vom continua și pe segmentul care face legătură cu strada Brăilei. Am refăcut trotuarele, am înlocuit mobilierul urban și întreaga zonă începe să arate cu totul altfel”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Tot în cartierul Mazepa, municipalitatea va investi peste 2,5 milioane de lei pentru reabilitarea străzilor adiacente parcării multietajate – Armata Poporului, Ovidiu, Giuseppe Garibaldi și Mărășești. Un proiect de hotărâre în acest sens, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu, care va fi supus votului Consiliului Local, prevede, printre altele, refacerea integrală a structurii rutiere în zonele aflate într-o stare avansată de degradare, reabilitarea trotuarelor, amenajarea de spații verzi, a unui sistem de irigaţii automatizat, amenajarea intersecțiilor, dar și îngroparea cablurilor de telecomunicații.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × one =