Strada Domnească, în modernizare!

0
785

Amplul program de modernizare a centrului municipiului Galați, un proiect major de investiții al Primăriei, care va schimba complet zona centrală a orașului – Potcoava de Aur – Romarta – Spicu – Piața Regală – Pasajul pietonal Dunărea – Parcul Eminescu, continuă cu strada Domnească, care a intrat în modernizare.

Au început lucrările de suprafață pentru modernizarea străzii Domnească. Vom amenaja trotuarele care vor fi înlocuite cu pavaje de piatră naturală, vom reabilita rețeaua electrică, vom amenaja spațiile verzi care vor fi dotate cu sisteme de irigație, vor fi plantați arbuști și arbori ornamentali, va fi schimbat mobilierul urban (bănci, coșuri de gunoi etc.), și, nu în ultimul rând, va fi reabilitată partea carosabilă.
Continuăm și lucrările în partea subterană, respectiv schimbarea conductelor de apă.
Odată finalizat acest proiect, alături de Parcul Eminescu proaspăt renovat, lucrările din zona Spicu, până în dreptul Străzii Navelor, cele de la Pasajul Dunărea, dar și cele executate până la Potcoava de Aur, toate vor transforma centrul Galațiului într-o zonă elegantă și modernă demnă de un oraș al secolului în care trăim”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Este pentru prima dată când municipalitatea pune în valoare centrul orașului, acesta fiind unul dintre cele mai importante obiective ale administrației Pucheanu, alături de modernizarea transportului public în comun și înnoirea parcului auto al Transurb, modernizarea unor străzi extrem de importante, cu fonduri europene, restructurarea urbană, reabilitarea infrastructurii de cartier etc.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × four =