Stații de Plată SelfPay în piețele gălățene, pentru achitarea rapidă a impozitelor și facturilor

0
3178
Pentru a veni în sprijinul gălățenilor, Primăria a instalat mai multe Stații SelfPay și în piețe pentru plata rapidă a taxelor și impozitelor locale! Mai mult, la aceste automate oamenii își pot achita și facturile pentru diferite servicii – gaze, internet, telefonie, televiziune, electricitate etc.
Municipiul Galați anunță persoanele fizice, contribuabili la bugetul local, că pot opta pentru achitarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022 prin utilizarea Stațiilor de Plată SelfPay amplasate în hipermarket-uri, magazine, benzinării etc”.
Așadar, de la sfârșitul lunii ianuarie 2022, gălățenii pot utiliza Stațiile SelfPay amplasate în Piața Centrală, Piața Țiglina I, Piața Micro 39 și Piața Micro 19 (câte un aparat fiind instalat în fiecare dintre aceste puncte), pentru a-și achita rapid impozitele și taxele locale.
Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul www.selfpay.ro.
De asemenea, Primăria Municipiului Galați menționează că în continuare plata taxelor și impozitelor locale se poate face și ghiseul.ro.
Municipiul Galați anunță persoanele fizice și juridice, contribuabili la bugetul local, că pot achita impozitele și taxele locale pentru anul 2022 prin utilizarea platformei electronice de plată a impozitelor, taxelor și a altor venituri locale, www.ghiseul.ro.
Cetățenii pot intra în posesia ID-ului și a parolei alocate, astfel:
• accesând direct platforma electronică de plată a impozitelor, taxelor și a altor venituri locale, www.ghiseul.ro;
• trimițând la adresa e-mail [email protected], o cerere și copia actului de identitate al titularului de rol fiscal.
Contribuabilii care achită, integral până la data de 31 martie 2022, impozitele cuvenite bugetului local, beneficiază de o bonificație de 10 la sută, conform articolului 2 din Hotărârea Consiliului nr. 223/28.04.2021.
Vă stăm la dispoziție pentru răspunsuri la întrebări privind plata on-line a impozitelor și taxelor, transmise la adresa de e-mail [email protected].
Activitatea de relații cu publicul a Direcției Generale Impozite, Taxe și alte Venituri Locale se desfășoară în patru centre din Municipiul Galați: în strada Domnească, nr.13, bl. L; strada H. Coandă, bl. J5, parter; strada Brăilei, nr. 232, bl. E4, parter; strada Basarabiei, nr. 55, bl. A16, parter„.
”Facem plata impozitelor rapid și economisim timp cu noile Stații de Plată SelfPay instalate în piețele gălățene! Haideți la piață, noi dăm produse proaspete și vești bune!”, transmit reprezentanții Administrației Piețelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.