Staţie de epurare în cartierul Dimitrie Cantemir

0
1173

Primăria municipiului Galați informează că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor la stația de epurare din cartierul Dimitrie Cantemir. Zilele acestea a fost predat amplasamentul, constructorul urmând ca, săptămâna viitoare, să efectueze organizarea de șantier și să demareze lucrările.

În cartierul Dimitrie Cantemir vor fi construite o stație de epurare a apelor uzate și o stație de pompare, care vor putea deservi peste 1.500 de persoane. Stația de epurare a apelor uzate va fi construită la o distanță de aproximativ 380 de metri față de gospodăria de apă existentă.

Lucrările vor fi executate de S.C. Edas Exim S.R.L. din Bucureşti, care a câștigat licitația  organizată de Primăria municipiului Galați, în baza unui contract (proiectare + execuție) în valoare de 2.316.495 de lei cu T.V.A., semnat pe 22 noiembrie 2017. Execuția lucrărilor este estimată să dureze 12 luni.

Proiectul ”Stație Epurare ape uzate cartier Dimitrie Cantemir” este finanțat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Primăria municipiului Galați a obținut pentru acest proiect suma de 2.960.131 de lei cu T.V.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.