Stația de Ambulanță din Tecuci, modernizată cu bani europeni

0
323
A fost semnat contractul de finanțare pentru renovarea și modernizarea sediului Stației de Ambulanţă de la Tecuci. Investiția făcută de Consiliul Județean Galați este de peste 3 milioane de lei, din care aproape 2 milioane de lei sunt fonduri europene atrase prin Programul Regional Sud-Est 2021-2027, diferenţa fiind asigurată din bugetul propriu al CJ.
„Clădirea are nevoie de ample lucrări de consolidare, de aceea vom interveni atât la nivelul fundaţiei, cu centuri de beton, cât şi la nivelul stâlpilor şi a grinzilor.
Apoi, vom pune un acoperiş nou, vom schimba toată tâmplăria şi vom reface instalaţiile electrice, termice şi sanitare. În plus, vom monta panouri solare şi fotovoltaice.
De asemenea, vom implementa şi soluţii inovatoare, cum este sistemul inteligent de management energetic, astfel încât să fie redus consumul de energie”, a precizat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
Licitaţia pentru desemnarea constructorului este finalizată, astfel că, foarte curând, se va emite şi ordinul de începere a lucrărilor, prima etapă fiind cea de realizare a proiectului tehnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.