Start la Cupa ”Danubius”

0
276
150 de persoane din toată țara și din Republica Moldova participă, începând de astăzi, la Cupa “Danubius”, una dintre cele mai mari competiții sportive organizate în România pentru persoanele cu handicap locomotor.
”Sunt oameni extraordinari, de la care avem mereu de învățat și care, dincolo de întrecerea sportivă, cu multiple efecte pozitive pentru toți participanții, se pot relaxa în aer liber și pot socializa. Susținem cu tot ce putem astfel de competiții, susținem sportul și sunt alături de persoanele cu dizabilități în efortul lor de a se integra cât mai bine în comunitate”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.
Competiția se desfășoară la balta Zătun și a început cu mult așteptatul concurs de pescuit, dotat cu premiile pentru locul I, II și III, precum și premiile pentru cel mai tânăr participant și cea mai mare captură, asigurate de Consiliul Județean Galați.
De asemenea, tot la Balta Zătun vor avea loc și numeroase probe din domeniul atletismului.
La această competiție sportivă participă 150 de persoane din: Mehedinți, Prahova, Ilfov, Arad, Constanța, Bacău, Brașov, Vrancea, Cluj, Sălaj,Tulcea, Galați, Iași, București, Timiș, Brăila, Buzău, Bistrița-Năsăud și Republica Moldova. Masa și cazarea sunt asigurate de către Consiliul Județean.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − seven =