Stângă și Rodeanu n-au niciun gând să renunțe la ciolan, chiar dacă sunt varză

0
578

După ce electoratul a spălat cu ei pe jos, George Stângă (PNL) și Bogdan Rodeanu (USRPLUS) defilează pe Facebook de parcă nimic nu s-a întâmplat. Nici nu zici că au pierdut alegerile umilitor, cu procente de partid de provincie, nu aflat la guvernare.

”Punct și de la capăt! Cu tot respectul pentru alegerea dumneavoastră, dragi gălățeni, permiteți-mi să vă spun că ieri nu am câștigat, dar am luptat cu toată forța, frumos, demn și corect, pentru gălățeni și pentru Galați, așa cum ne-am dori să fie într-o bună zi.

Și vom avea un județ cum ne dorim, căci lupta noastră pentru Galați abia începe.
Suntem o echipă nouă, tânără, la început de drum, dar, înainte de toate, suntem 100% dedicați oamenilor”, scrie JR Stângă pe pagina de socializare.
Stai cuminte, JR! Că ești praf! Cu 28,8% încredere a populației nu poți să fii nici primar de comună, darămite să conduci județul. Ia exemplul colegului Robu de la Timișoara, care a demisionat din funcția de președinte al PNL Timiș. Din onoare! Dar e de înțeles. Domnul Robu e profesor universitar, nu dansator la bară pe navele de croazieră.
Și tu, Ionele (Rodeanu), de ce râzi? 16%??? Nici de un TVA n-ai scos cu Galațiul Metropolitan. Ai rupt fâșul electoratului cu balivernele tale fantasmagorice, paradigmele și haștag-urile. Ai ratat Consiliul Județean, cu Dumitrescu ”nimeni în proză”, ca vârf de lance, și ai scos abia 4 consilieri amărâți la Consiliul Local Galați. Și te visezi ministrul Apărării? Dacă mai ai un pic de onoare, demisionează, Ionele! Ia exemplul colegilor de la Bihor, care au onoare. Știm, e greu. Nu mai pupi deputat, nu mai pupi privilegii. Nu mai călătorești pe banii contribuabililor prin străinătate (care ești tu un altfel de politician). Nici la cantina studențească nu te poți întoarce, că și acolo sunt niște oameni mai competenți ca tine.
”Din păcate, am asistat la una dintre cele mai mici prezențe la vot din istoria modernă a alegerilor gălățene! Înțelegem și mai mult cât de important este votul nostru.

Înțelegem și mai mult că absența la vot poate conduce la dezechilibre democratice.
Nu vom renunța! Alegerile acestea au reprezentat un prim pas pentru maturizarea noastră politică”, scrie Rodeanu în discursul de recunoaștere a umilitoarei înfrângeri.
Ionele, fă-ți un serviciu: RENUNȚĂ! Ca președinte de partid să scoți pe județ 6% e jenant tare de tot. Și nu mai da vina pe electorat. Că fix electoratul vostru nu a venit la vot.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + 13 =