Stângă deratizează până și legea, în disperare electorală

0
455

Aflat în campanie electorală, senatorul George Stângă încalcă cu bună știință legea.

Pe altarul jocului de imagine, senatorul a ieșit pe stradă pentru a strânge semnături, împreună cu tinerii liberali. Mulți la număr. Mai mulți decât prevăd hotărârile guvernamentale în timpul pandemiei, căci pentru senatorul Stângă legea este interpretabilă în funcție de context și de interesul jocului de moment.

În disperare de a-și face imagine și de a scoate un scor electoral care să nu-l lase fără serviciu, senatorul Stângă pune în pericol și tinerii cu care a ieșit pe stradă, într-un gest de inconștiență greu de imaginat. Dacă numărăm persoanele din imagine, aflăm că sunt fix nouă, când ar fi trebuit să fie, conform reglementărilor, maximum șase.

HG 553/2020 (Anexa 3) ne spune clar: ”În interiorul localităților se interzic circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri”.

Ne-o fi spunând nouă, muritorilor de rând, căci senatorul disperat după imagine calcă pe cadavre în campanie, darămite pe lege, deși, din postura sa de parlamentar ar trebui să fie un exemplu pentru cei pe care îi reprezintă.

Suntem foarte curioși dacă organele abilitate îl vor sancționa pe senatorul George Stângă pentru această încălcare flagrantă a legii.

Sursa foto: Facebook

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − 7 =