Stângă continuă să își pună aplaudacii în funcții. Un nou inspector școlar general, numit de PNL

0
2987

Președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, își consolidează camarila în funcțiile de conducere din instituțiile publice. Au mai rămas looseri de pe liste, lipitori de afișe și făcătoare de cafele la partid nerecompensați, așa că Godfather Stângă le dă inelul la pupat și câte o funcție remunerată din bani publici, că doar nu dă de le el, din afacerile cu stârpirea șobolanilor, tot pe bani publici.

Ultima numire este la Inspectoratul Școlar Județean Galați, instituție care a ajuns de râsul curcilor din întreaga țară, după ce Selena Costea, fosta ”general”, i-a trimis pe profesori la cursuri de numerologie, singura sa realizare, în cele două luni în care a condus ISJ. Acum, Selena s-a întors să nu facă nimic pe funcția de inspector școlar general adjunct, iar în locul ei a fost numită Gina Brînzan, o obscură profesoară de istorie de la Școala 11.

Gina Brînzan este nevasta unui pseudoactivist civic, pe numele său Bogdan Radu Brînzan (foto), care a înființat, cu ceva ani în urmă, o asociație de făcut nimic, intitulată ”Galați, orașul meu”. După paravanul asociației, Brînzan soțul, altfel polițist de frontieră activ, a zgâriat pe la ușile tuturor partidelor, în căutarea unui os de ros. Oportunist de marcă, Brînzan și-a proptit nevasta pe la PNL, că făcea cafea bună, și, uite așa, Ginuța a ajuns să candideze pe un loc de looser la Parlament. Evident, după alegerile din decembrie 2020, Gina Brînzan a confirmat statutul de looser, dar Stângă iubește looserii și îî pune în funcții călduțe, cum a făcut și cu pupila Andra Costache și cu Paul Cristea, actualul fost primar de la Șendreni, care vor fi subprefecți, dar și cu Aurelian Păduraru, care a pierdut cu succes alegerile pentru primăria de la Foltești, care va fi secretar de stat la MAI.

Bogdan Radu Brînzan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.