Stângă a intrat în belele

0
1434

Senatorul PNL George Stângă a fost înregistrat de procurorii DNA chiar în biroul ministrului transporturilor în timp ce îi cerea lui Cătălin Drulă, să îi păstreze în funcție pe șefii Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați(AFDJ) şi Administraţiei Porturilor Dunării Maritime(APDM), potrivit G4Media.ro.

Procurorii arată că intervenția lui Stângă ar fi avut loc la rugămintea liderului PNL Constanța, Bogdan Huțucă, dar și pentru ca senatorul Stângă să demonstreze că are influență politică și pentru ca să câștige astfel conducerea PNL Galați, potrivit susținerilor lui Stângă.

  • Senatorul Stângă: ”Aș vrea să te rog frumos să îmi prelungești mandatele celor doi directori…, sunt luna asta amândouă și la AFDJ și la APDM și principalul lucru, ți-o spun din tot sufletul, pentru mine este raționamentul politic, că eu am alegeri interne în partid și nu mi-ar conveni să…, adică nu zic că aș pierde alegerile la Galați, dar nici un aș avea o situație foarte confortabilă dacă mi-aș pierde oamenii de acolo
  • Câteva zile mai târziu senatorul Stângă revine insistent:
  • Stângă George-Cătălin: Domnule ministru, fac ce vrei tu! Ajută-mă cu ăsta 4 luni. Ține-mi-i patru luni și după aia îți promit că nu mai vin pe la tine pentru ei. Faci tu ce consideri.
    Drulă Cătălin: Te referi la APDM și la AFDJ?
    Stângă George-Cătălin: Da.
    Drulă Cătălin: Păi…., ți-am spus că soluția pentru mine este să le prelungesc mandatele, da nu e patru luni, este două luni prelungirea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.