Sprijin financiar. Mesajul Administrației Piețelor Galați pentru producătorii de tomate

0
272
Reprezentanții Administrației Piețelor continuă să sprijine producătorii agricoli din județul Galați, nu doar prin promovarea produselor autohtone, proaspete și sănătoase, ci și prin intermediul informațiilor utile pe care le pun la dispoziția acestora. Administrația Piețelor anunță producătorii de tomate că și anul acesta continuă schema de ajutor de minimis prin intermediul căreia aceștia sunt sprijiniți financiar și îi invită să acceseze programul pentru susținerea activității lor.
În atenția producătorilor agricoli!
Program Minimis – Programul de susținere a producției de tomate în spații protejate pentru anul 2023 continuă prin intermediul Direcţia pentru Agricultură Județeană GALAȚI.
Schema de ajutor de minimis se acordă întreprinderilor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei primare de produse agricole, pentru susţinerea producţiei de tomate în spaţii protejate.
Valoarea sprijinului financiar acordat prin schema de ajutor de minimis se exprimă sub forma unei subvenţii şi se acordă beneficiarilor care îndeplinesc condiţiile prevăzute în Regulamentul de minimis din sectorul agricol. Valoarea maximă în euro a sprijinului financiar de ajutor de minimis este de 3.000 euro/1.000 mp/beneficiar.
Beneficiarii prevăzuţi în HG Nr. 1569/2022 din 28 decembrie 2022, care intenţionează să solicite ajutorul de minimis, trebuie să depună la Direcția pentru Agricultură Galați o cerere al cărei model este prevăzut în anexa nr. 2, începând cu data intrării în vigoare a hotărârii, până cel târziu la data de 1 aprilie 2023 inclusiv”, transmit reprezentanții Administrației Piețelor.
Pentru orice alte detalii și lămuriri, Direcția pentru Agricultură Galați vine în sprijinul celor interesați.
Telefon: 0236 413 641

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.