Spitalul Judeţean vrea să angajeze peste 140 de persoane!

0
21222

Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf.- Apostol  Andrei din Galaţi scoate la concurs peste 140 de posturi de asistenţi, îngrijitori, brancardieri, dar şi personal nemedical. Toate dosarele doritorilor pot fi deja depuse la secretariatul spitalului, zilnic, în intervalul orara 10.00-14.00, termenul limită de depunere a dosarelor fiind 29 mai, iar după analiza acestora dar şi după susţinerea de către concurenţi, a probelor (scris şi interviu), rezultatele finale vor fi afişate în perioada 25-27 iunie.

În total, sunt scoase la concurs 55 de posturi de asistenţi, cele mai multe fiind la ATI (10), Neonatologie (5), UPU-SMURD (4) şi Radioterapie (4), însă solicitări sunt şi la alte secţii, respectiv:  2 asistenţi medicali – Bloc Operator, 2 moaşe – Bloc Naşteri, câte 2 asistenţi la Cardiologie, Neurologie, etc. Lista integrală a posturilor poate fi citită accesând adresa:

http://www.spitalulurgentagalati.ro/images/2018/mai/2/anunt-posturi-alt-personal-superior,-asistenti,-registratori.pdf În privinţa infirmierilor/brancardierilor şi îngrijitorilor, sunt 57 de posturi libere ce pot fi consultate integral accesând pagina

http://www.spitalulurgentagalati.ro/images/2018/mai/2/anunt–posturi-infirmiere,-brancardieri,-ingrijitoare,-baies.pdf, iar în privinţa angajaţilor nonsanitari, este vorba despre  31 de posturi, fiind vorba de: 5 economişti, 6 electricieni, 6 îngrijitori, un bucătar, două spălătorese, 2 croitori, dar şi instalator sanitar,  strungar, lăcătuş, zugrav, fochist, tâmplar, technician utilaje medicale, etc. Lista integrală a posturilor poate fi accesată la

http://www.spitalulurgentagalati.ro/images/2018/mai/2/anunt-posturi-aparat-functional.pdf Anul acesta, Spitalul Judeţean va scoate la concurs şi posturi pentru ocuparea locurilor vacante de doctori, aici existând un deficit de 35% faţă de organigrama aprobată. Astfel, din totalul celor 490 de posturi de medici aprobate prin organigramă la Spitalul Județean Sf. Apostol Andrei din Galați, în momentul de față sunt 149 de posturi vacante. Cei mai mulți doctori lipsesc de la secția de Terapie Intensivă, care are un deficit de 12 medici. Lipsesc câte patru medici din secțiile Neurochirurgie, Neonatologie și Medicală, trei de la Radiologie, câte doi de la secțiile Cardiologie, Chirurgie și neurologie, dar este deficit de personal și la secția Nefrologie. În multe cazuri, posturile libere scoase la concurs nu au fost ocupate chiar dacă până acum s-au organizat două concursuri, așa cum este cazul pentru posturile de la secțiile neurologie, neurochirurgie sau neonatologie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.