Spitalul de Pneumoftiziologie va avea aparatură medicală modernă

0
917

Consiliul Judeţean Galaţi a lansat procedura de achiziţie publică pentru dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului de Specialitate de la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Valoarea investiţiei este de 3.141.897 de lei, fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Ofertele pot fi depuse până pe 19 aprilie 2021.

“La Spitalul de Pneumoftiziologie extindem şi modernizăm Ambulatoriul de Specialitate. Practic, mărim de patru ori suprafaţa vechiului ambulatoriu şi reconfigurăm circuitele medicale, astfel încât, pentru prima oară, vom avea circuite separate pentru diagnosticarea și tratamentul copiilor și adulților. În acest moment, se lucrează la amenajarea interiorului noii clădiri.În cadrul acestei investiţii, pe care o realizăm cu fonduri europene, vom dota Ambulatoriul de Specialitate cu aparatură medicală modernă, printre care şi un computer tomograf performant, dotat cu tehnologii de analiză a nodulilor pulmonari”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi

Valoarea totală a investiţiei de la Spitalul de Pneumoftiziologie, care cuprinde lucrările de modernizare şi extindere a Ambulatoriului de Specialitate şi dotarea cu echipamente medicale, este de aproximativ 10 milioane de lei, fonduri prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.