Spitalul de Pneumoftiziologie face angajări. Iată ce posturi a scos la concurs

0
3297

Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) din Galaţi organizează concurs, pe data de 28 februarie, pentru două posturi de asistent medical generalist (cu studii postliceale), un muncitor calificat fochist, un muncitor calificat bucătar, un post de îngrijitoare, dar şi pentru un post de economist IA. Gălăţenii interesaţi de cele şase posturi scoase la concurs de către unitatea sanitară trebuie să ştie că se vor putea înscrie în competiţie până pe data de 20 februarie, la ora 12,00, potrivit anunţului postat pe platforma posturi.gov.ro.

Pentru cele două posturi de asistent medical generalist cu studii postliceale, pentru a fi admişi în concurs, candidaţii trebuie să aibă diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă şi minimum 6 luni vechime ca asistent medical generalist. Pentru postul de muncitor calificat fochist se cer autorizaţie de fochist atestat I.S.C.I.R. categoria „A“, grupa I, şi minimum 2 ani vechime în meseria de fochist, pentru postul de îngrijitoare – şcoală generală (fără vechime), pentru cel de bucătar – diplomă de calificare în meseria de bucătar şi vechime de minimum 3 ani, iar pentru postul de economist IA – absolvenţi ai învăţământului superior de specialitate – diplomă de licenţă şi minimum 6 ani şi 6 luni vechime în specialitate conform Ordinului nr. 1470/2011.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie Galaţi, Str. Ştiinţei, nr. 117, telefon: 0236/460.712, interior 210.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.