Speranțe înainte de meciul Oțelul-Gloria Buzău

0
1114

Suporterii sunt așteptați, sâmbătă, pe stadionul Oțelul, acolo unde, de la ora 19.00, echipa locală se va confrunta cu SCM Gloria Buzău, cele două fiind singurele formaţii din Seria I a Ligii a III-a care au punctaj maxim după primele trei etape. Înainte de meci, antrenorul Oțelului, Stelian Bordieanu, a spus că a analizat jocul adversarei și că gălățenii sunt pregătiți pentru victorie: “Buzău este o echipă care și-a propus să promoveze, dar același lucru  ni l-am propus și noi și de aceea cred că va fi un meci echilibrat, dar un meci greu. Buzău are portarul foarte bun, puternic și este normal, toată lumea își dorește să cîștige, dar sperăm să fim mai bine pregătiți, jucătorii sunt concentrați, motivați și știm ce avem de făcut, sperăm să obținem cele trei puncte. Jucătorii vor da totul pe teren, ne dorim ca suporterii să fie alături de noi, jucăm în nocturnă deci va fi un spectacol frumos, sper ca la sfârșit să fim bucuroși”.

La rândul său, atacantul Marius Matei a spus că “ne gâdim că va fi un meci greu din prisma obiectivelor echipelor, dar suntem încrezători că vom cîștiga și va fi un mic pas înainte față de celelalte contracandidate”.

Și Vali Ștefan, managerul sportiv al Oțelul are așteptări bune de la meciul cu Buzăul: “cred că valoarea jucătorilor noștri este net superioară celorlați adversari, dar sigur că e important cum te prezinți la ora jocului. Fac apel la suporteri și la echipă să înțeleagă că Oțelul reprezintă mai mult decât o echipă, o stare de sprit, o religie, că s-a făcut performanță și trebuie să respectăm acest lucru și să jucăm pentru toți, pentru trecutul Oțelulului și să aducem cât mai sus această echipă, la asta se așteaptă și suporterii și sunt convins că prin rezultate bune îi vom adduce, sper, noi, în număr mare”.

Biletele la meci (de la 2 lei la 7 lei și 20 de lei – tribuna 0) pot fi cumpărate de la magazinul oficial al clubului aflat la stadionul „Oţelul”, în intervalul orar 11.00 – 19.00. Tot de acolo pot fi achiziţionate abonamentele pentru toate jocurile de pe teren propriu din acest campionat (tur şi retur), la preţurile de 30 lei în peluză, 60 de lei la tribuna II, 80 de lei la tribuna I şi 250 de lei la tribuna 0.  La meciul cu Gloria Buzău, femeile au acces gratuit, la fel și copiiii până în 14 ani (pe baza carnetului de elev), acţiune sub motto-ul „înapoi la şcoală, înapoi la stadion” și, totodată, cu ocazia „Zilei Siderurgistului”, care a fost pe 8 septembrie, când Oţelul a jucat în deplasare, clubul gălăţean a anunţat că la derbiul de sâmbătă oferă intrare gratuită pentru angajaţii combinatului Arcelor Mittal, pe baza legitimaţiilor acestora de serviciu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.