Spărgători de locuințe, reținuți de Poliție

0
620
Poliția din Galați a reținut luni seară, doi tineri suspectați de spargerea unei case de pe strada Mihai Eminescu, din care au furat bunuri și bijuterii de circa 13.000 lei. Pentru prinderea acestora, polițiștii și trupele speciale SIAS au făcut patru percheziții domiciliare.
“La data de 8 martie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Galați, sprijiniți de luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale, au pus în executare patru mandate de percheziție, la domiciliile a doi tineri bănuiți de comiterea unor furturi din locuințe, și ale unor persoane despre care se dețineau date că ar fi implicate în comercializarea bunurilor furate”, precizează IPJ Galați, într-un comunicat de presă.
Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 16/17 februarie, cei doi tineri, de 17 și 19 ani, prin escaladare și forțarea ferestrelor, ar fi pătruns într-o locuință situată pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Galați, de unde ar fi sustras bunuri și bijuterii în valoare de aproximativ 13 000 de lei.
“În urma perchezițiilor, prejudiciul creat prin comiterea faptei a fost recuperat în proporție de 50%. După audiere, cei doi prezumtivi autori ai faptei au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore”, mai precizează Poliția.
Tinerii reținuți, aflați în custodia Arestului IPJ, vor fi prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × one =