Spărgător de chioșcuri, capturat de Poliție

0
578

Secția 3 Poliție din Galați face anchetă în cazul unui tânăr de 16 ani din comuna Munteni, suspectat de mai multe tentative de furt. Polițiștii s-au autosesizat după ce, în mediul on-line, au apărut mai multe filmări în care se vede cum individul încearcă să fure din chioșcuri.

“La data de 16 februarie, în spațiul public, pe un site de socializare, a fost postată o filmare în care un tânăr sparge geamul unui chioșc stradal și pătrunde în interiorul acestuia.
Ca urmare a vizionării imaginilor, polițiștii Secției 3 Poliție Galați s-au autosesizat cu privire la comiterea infracțiunii de tentativă la furt și au stabilit că fapta a fost comisă în noaptea de 15/16 februarie, pe raza municipiului Galați.
Totodată, a fost identificat administratorul societății comerciale în cauză, acesta declarându-le polițiștilor că nu au fost sustrase bunuri din interiorul magazinului.
La scurt timp, în aceeași zi, polițiștii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui adolescent, de 16 ani, din comuna Munteni, care a fost depistat și condus la sediul Poliției, în cauză continuându-se cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 16 =