Șoferul lui George Stângă (PNL), amendat pentru propagandă electorală ilegală

0
342
Disperat că pierde alegerile și funcția de președinte de partid, senatorul PNL, George Stângă, candidat degeaba la președinția Consiliului Județean Galați, a dat-o naibii de lege și s-a plimbat de dimineață, cu o mașină inscripționată cu însemnele de partid și îndemnuri electorale, prin mai multe cartiere din oraș, pe la secțiile de votare. La volan, se zice, era șoferul său personal, finul Andrei Mihăilescu, iar manevra lor mizerabilă a fost semnalată de cineva la Poliție. Mașina cu însemnele PNL a fost oprită în trafic, de Poliția Rutieră, care l-a amendat pe șofer pentru propagandă electorală ilegală, după încheierea campaniei electorale.
“La data de 27 septembrie, un jurul orei 10.00, Secția 1 Politie Galați a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Roșiori, în zona unde sunt amplasate mai multe secții de votare, a fost observat un autovehicul care făcea propagandă electorală, în sensul că avea inscripționate, atât în partea frontală, cat și în părțile laterale, sloganuri utilizate în campania electorală.
Vehiculul a fost depistat in trafic, de un echipaj al Poliției Rutiere și bărbatul, de 30 de ani, identificat la volanul acestuia, a fost sancționat contravențional pentru continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei electorale”, a precizat IPJ Galați, într-un comunicat de presă.
Valoarea amenzii este de 1.400 lei.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × three =