Șoferiță turmentată, cercetată de Poliție

0
470

O șoferiță din Galați a fost trasă pe dreapta, noaptea trecută, de o patrulă a Secției 2 Poliție. Femeia a fost oprită pe strada Regiment 11 Siret, la un control de rutină. Polițiștii au constatat la testarea alcoolemiei că șoferița avea 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au dus-o la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei exacte. A fost început un dosar penal pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului.

“La data de 22 noiembrie, în jurul orei 3.30, polițiști din cadrul Secției 2 poliție Galați au oprit în trafic, pe strada Regiment 11 Siret, un autoturism la volanul căruia au identificat o femeie, de 32 de ani, din municipiul Galați.
Întrucât, la testarea alcoolscop, femeia a prezentat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii au condus-o la spital, în vederea prelevării de mostre biologice și a stabilirii alcoolemiei, și au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului”, precizează IPJ Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + 8 =