Șofer reținut de Poliția Rutieră, prins a treia oară conducând fără permis

0
580
Un șofer din Galați a fost reținut, miercuri seară, de Poliția Rutieră, după ce a provocat un accident soldat cu pagube materiale, în timp ce conducea fără permis. În timpul cercetărilor, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul avea permisul auto suspendat, fiind cercetat în alte două dosare penale tot pentru conducere fără permis.
“În cursul zilei de 20 ianuarie, în jurul orei 11.30, un bărbat de 31 de ani, a condus un autoturism, pe strada Traian, din municipiul Galați, fiind implicat într-un incident rutier soldat doar cu pagube materiale.
În urma verificărilor efectuate de polițiștii sosiți la fața locului, a rezultat că bărbatul în cauză are permisul de conducere suspendat, fiind cercetat în două dosare penale având că obiect conducerea unui vehicul fără permis (fapte care s-ar fi petrecut în lunile ianuarie și octombrie 2020).
Ca urmare, polițiștii au întocmit un alt dosar penal, pentru comiterea aceleiași fapte (conducerea unui vehicul fără permis de conducere), bărbatul fiind reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore”, precizează IPJ Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + eleven =