Șofer beat și drogat, depistat de jandarmi

0
758
Un vehicul parcat neregulamentar și cu geamurile aburite a atras atenția jandarmilor din Galați. La controlului vehiculului, jandarmii au simțit un miros puternic care venea din interiorul mașinii.
„Azi noapte, în jurul orei 23:00, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați a observat pe o stradă din cartierul I.C. Frimu un autoturism care era parcat neregulamentar și care avea geamurile aburite.
Jandarmii s-au apropiat de vehicul și au observat pe bancheta din spate a mașinii un bărbat care stătea întins pe spate. Întrucât au crezut că acesta se află într-o urgență medicală, jandarmii au deschis portiera mașinii moment în care au sesizat că în interior miroase puternic a substanțe vegetale interzise de lege.
În momentul în care bărbatul a fost coborât din vehicul, jandarmii au observat că acesta este sub influența alcoolului și agitat. Întrebat dacă asupra sa sau în vehicul are substanțe interzise, bărbatul a declarat verbal că nu știe ce este în mașină. La controlul autoturismului jandarmii au găsit o țigară confecționată artizanal, dintr-o substanță vegetală de culoare verde, o pungă cu muguri de substanță vegetală de culoare verde și un grinder”, precizează Jandarmeria Galați.
Cu privire la substanțele găsite în vehicul, bărbatul a declarat că el este proprietarul autoturismului, însă substanțele vegetale au fost aduse de un prieten. Bărbatul a susținut că prietenul acestuia a condus mașina până în zona respectivă, apoi a coborât să cumpere câteva sticle de bere, după care urmau să fumeze împreună substanța vegetală.
„Chiar dacă a fost căutat și așteptat de către jandarmi mai mult timp, presupusul prieten nu a fost găsit în zonă, iar bărbatul nu a putut oferi detalii concrete pentru stabilirea identității sau a semnalmentelor acestuia.
Persoana în cauză, în vârstă de 38 ani, a fost condusă la sediul poliției unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc. Cercetările sunt continuate de Poliție”, mai precizează Jandarmeria Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.