Social-democratul Viorel Ştefan, viceprim-ministru în noul Guvern. Fostul ministru al Finanţelor revine în Executiv

0
1657

Deputatul de Galaţi Viorel Ştefan va fi unul dintre cei patru viceprim-miniştri ai Guvernului Dăncilă. Social-democratul gălăţean, care are la activ nu mai puţin de cinci mandate de parlamentar (trei de senator şi două de deputat), se întoarce astfel în Executiv, după ce, în Guvernul Grindeanu a ocupat funcţia de ministru al Finanţelor.

Viorel Ştefan a fost unul dintre cei mai echilibraţi miniştri ai Cabinetului condus de Sorin Grindeanu. În ciuda presiunilor exercitate asupra sa, gălăţeanul nu s-a lansat în promisiuni fanteziste, specifice politicienilor, şi s-a remarcat prin diplomaţie, declaraţii echilibrate şi realiste cu privire la bugetul statului şi măsurile fiscale.

Decizia numirii acestuia în funcţia de viceprim-ministru a fost salutată de către primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu: „Mă bucură numirea domnului Ştefan Viorel, în funcţia de vicepremier. Mă bucur că Galaţiul e reprezentat, încă o dată, la cel mai înalt nivel. Sunt sigur că întreaga noastră comunitate va avea numai de câştigat. Succes!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, edilul-şef.

Iată CV-ul deputatului PSD Viorel Ştefan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.