Social-democratul Dan Nica, unicul gălățean pe un loc eligibil pentru Parlamentul European

0
1279

PSD este singurul partid care are un gălățean pe un loc eligibil în lista pentru alegerile europarlamentare. Eurodeputatul Dan Nica, președintele PSD Galați și liderul de grup al social-democraților din Parlamentul European, se află pe locul cinci, conform anunțului făcut de Liviu Dragnea. În condițiile în care PSD va obține, conform estimărilor, cel puțin 10 mandate în Parlamentul European, gălățeanul Dan Nica va rămâne europarlamentar și va continua să reprezinte România la Bruxelles.

”În urma deciziei Comitetului Executiv Național al PSD, președintele Organizației Județene Galați, Dan Nica, este candidat al Partidului Social Democrat la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019”, a anunțat PSD Galați pe pagina de Facebook. Primele 10 locuri vor fi ocupate de: Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoș Banea, Victor Negrescu, Andi Cristea.

Europarlamentarul Dan Nica este președintele Organizației Județene a PSD Galați din anul 2003. Social-democratul a fost deputat, ministru al Comunicațiilor, viceprim-ministru (Ministerul Administrației și Internelor) și are o vastă experiență în telecomunicații.

Lista de candidați va fi trimisă, astăzi, Biroului Electoral Central. Termenul de depunere a candidaturilor expiră pe 28 martie, la ora 24.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.