Sirian cu permis de conducere fals, depistat la frontieră

0
579

Poliţiştii de frontieră cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire la un cetățean sirian care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Bulgaria, ce s-a dovedit a fi fals.

În data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism înmatriculat în Olanda, un cetățean sirian, în vârstă de 34 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Bulgaria, asupra căruia au existat suspiciuni cu privire la autenticitatea acestuia. În urma verificărilor suplimentare efectuate, colegii noștri au constatat că permisul de conducere în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Totodată, s-a constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.