Și Teatrul ”Gulliver” își suspendă spectacolele, din cauza numărului mare de îmbolnăviri

0
597

Din cauza numărului mare de îmbolnăviri cu noul coronavirus, Teatrul ”Gulliver” a hotărât să suspende spectacolele programate pentru perioada următoare. Reprezentanții Teatrului anunță că au hotărât ”să nu reia activitatea artistică programată”.

”Întrucât trendul ascendent al îmbolnăvirilor la nivelul orașului Galați rămâne constant, conducerea Teatrului de Păpuși GULLIVER a stabilit ca, pentru moment, să nu reia activitatea artistică programată. Desigur că siguranța publicului, a colectivului artistic, precum și a întregii echipe administrative este prioritară.

Astfel, chiar dacă acest fapt presupune o întrerupere în activitatea planificată pentru luna iulie, Teatrul GULLIVER anunță reprogramarea spectacolelor „Ursul păcălit de vulpe”, „Capra cu trei iezi”, „Sânziana și Pepelea” în luna august, la date ce vor fi ulterior stabilite și comunicate publicului. Biletele achiziționate deja pentru spectacolele mai sus menționate rămân valabile. Există, bineînțeles, și varianta restituirii contravalorii aferente biletelor acolo unde se dorește acest lucru, printr-o solicitare transmisă în acest sens, la adresa de mail: [email protected] sau telefonic, la 021 – 5404040.

Chiar dacă această situație temporară implică o regretată întrerupere a activității la scenă și a întâlnirii directe cu publicul drag, Teatrul GULLIVER rămâne aproape de spectatori în mediul online, prin realizarea și difuzarea de nou conținut special. Tocmai pentru a asigura o revedere cât mai curând și în cele mai bune condiții de siguranță, momentan se preferă această variantă, până când situația curentă la nivelul orașului Galați va înregistra o ameliorare încurajatoare și semnificativă. În acest răstimp, conținutul online al ofertei artistice a Teatrului GULLIVER, precum și toate noutățile cu privire la activitatea teatrului vor fi disponibile și actualizate pe canalele de comunicare: pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TeatrulGulliver și site-ul teatrului”, anunță conducerea Teatrului de Păpuși ”Gulliver”.

De curând, și Teatrul Dramatic ”Fani Tardini” a anunțat că își suspendă reprezentațiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.