Și Liceul ”Dunărea” a intrat în modernizare cu fonduri europene atrase de Primărie

0
816
Încă o unitate de învățământ din Galați a intrat în modernizare cu fonduri europene atrase de Primărie. Este vorba despre Liceul ”Dunărea”, înființat în anul 1992, în care învață 700 de elevi și care avea mare nevoie de lucrări de reabilitare.
Cei 700 de elevi care învață la Liceul Teoretic „Dunărea” se vor bucura de condiții mai bune de învățare. Sunt în plină desfășurare lucrări de modernizare a clădirii liceului ce au în vedere izolarea termică a pereților exteriori și a planșeelor; înlocuirea tâmplăriei exterioare; refacerea tencuielilor degradate; reabilitarea și modernizarea instalațiilor; dotarea cu instalație de stingere a incendiilor; montarea unei pompe de căldură pentru încălzire și apă caldă. Și în acest caz vorbim despre un proiect cu fonduri europene în valoare de circa 2 milioane de lei”, declară primarul Ionuț Pucheanu.
Municipalitatea are numeroase investiții în derulare în unități de învățământ din Galați – grădinițe, școli, licee – cu fonduri europene și de la bugetul local.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven − three =