Și în Micro 39C se lucrează la reabilitarea infrastructurii de cartier. Locuri de parcare în locul garajelor demolate

0
853

Municipalitatea continuă amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu. Pe lângă lucrările pe care autoritățile le execută în cartierele I.C. Frimu, Micro 21, Mazepa, dar nu numai, Primăria intervine, în prezent, și în cartierul Micro 39C, unde a dispus demolarea mai multor garaje în zona blocurilor G și C9 pentru a crea locuri de parcare atât de necesare gălățenilor care locuiesc acolo, dar și pentru a îmbunătăți considerabil aspectul acelei zone.

”Amenajăm acum o nouă parcare în locul garajelor demolate în zona blocurilor G și C9, după ce am acționat și în apropierea Grădiniței ”Arlechino”. Vrem să ajungem în toate zonele și să scăpăm de garajele care nu-și mai au locul în orașul nostru”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Reamintim că, în Micro 39C, municipalitatea a mai lucrat și în apropierea Grădiniței ”Arlechino”, o zonă neglijată ani de zile, care a căpătat astfel o nouă înfățișare. În locul garajelor,  Primăria a amenajat noi parcări, a asfaltat carosabilul, aleile de acces și trotuarele.
”Vă asigur că intervențiile în cartierele orașului vor continua”, reiterează edilul Galațiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.