Show culinar. Chef Scărlătescu vine în Piața Centrală din Galați!

0
1343
Gălățeni, sunteți așteptați la un show culinar în Piața Centrală!
Administrația Piețelor anunță că, pentru toţi cei pasionaţi de gastronomie și atmosferă de festival, dar nu numai, „Live Traditional Cooking Show” – Ediția II – 2023 îşi deschide porţile începând de vineri, 26 mai, şi până duminică – 28 mai, în Piaţa Centrală din Galaţi.
Reprezentanții Piețelor vă învită la trei zile pline dedicate gastronomiei și zonei de show-uri culinare live, unde creativitatea culinară a celor mai renumiţi maeştri bucătari şi chefi bucătari va face deliciul publicului prezent, prin ridicarea gastronomiei la rang de artă.
Live Traditional Cooking Showva oferi celor prezenţi în cadrul festivalului o experienţă culinară de neuitat, o promisiune a unei experiențe inedite, o poveste a pasiunii pentru mâncare savuroasă, o adevărată experiență pentru cei care iubesc să mănânce și să învețe din artele gătitului”, transmite conducerea Administrației Piețelor Agroalimentare.
Vedeta show-ului culinar din acest an este chef Cătălin Scărlătescu! Acesta va fi prezent în Piața Centrală duminică, 28 mai 2023, în ultima zi a festivalului culinar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.