Seria concertelor „Pepiniera” ajunge și la Galați

0
1180

Seria concertelor „Pepiniera” continuă la Iași, Bacău și Galați cu trupele Eyedrops și Jack of all Trades.

Începând cu 13 ianuarie, orașele Iași, Bacău și Galați vor continua să găzduiască seria de concerte Pepiniera”, susținută prin programul Comisiei Europene – Music Moves Europe. Prin intermediul proiectului, organizatorii își propun să susțină artiștii cu potențial și să-i ajute să-și extindă baza de fani la nivel național. Accesul este liber la toate concertele, în limita locurilor disponibile.

Trupa Eyedrops este cea care continuă seria de concerte „Pepiniera”, ocazie cu care membrii acesteia anunță lansarea celui mai nou single: „Între timp”. Piesa va fi lansată oficial pe 17 ianuarie, dar va fi interpretată live, în avanpremieră, în cadrul mini turneului „Pepiniera”, ce va avea loc după cum urmează:

Concertele Eyedrops: 13 ianuarie – Iași, în Legend Pub (Esplanada Teatrul Luceafărul 27); 14 ianuarie – Bacău, în Berăria Valhalla (Strada Erou Gheorghe Rusu, nr. 2); 15 ianuarie – Galați, în Daily Pub (Strada Maior Iancu Fotea, nr. 19)

Concertele Eyedrops au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie. Trupa și-a început povestea în 2012, cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, și-au consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau „Mai Stai”.

Concertele Jack of all Trades: 27 ianuarie – Iași, în Legend Pub; 28 ianuarie – Bacău, în Berăria Valhalla; 29 ianuarie – Galați, în Daily Pub

Jack of all Trades este o formație de rock alternativ, care susține că oferă publicului un produs muzical „autobiografic și complet sincer de la cap la coadă”. În noiembrie 2014, aceștia au lansat primul videoclip, „Cum vrei să fiu”, marcând totodată și începutul activității de concerte live. În prezent, formația deține propriul studio de înregistrări și concertează live în formula acustică, iar în 2019 au apărut și în formulă electrică și au lansat primul album, „Extrovertit Selectiv”.

Accesul la cele 3 concerte este gratuit și se face în baza certificatului de vaccinare sau a unui test negativ de Covid. Toate locațiile partenere asigură desfășurarea evenimentelor în condiții sigure, păstrând regulile de distanțare.

Proiectul Pepiniera este inițiat de Overground Music și clubul Expirat și este co-finanțat de Comisia Europeană prin proiectul Music Moves Europe. Trupele care au urcat până acum pe scena Pepiniera au fost: Melting Dice, Pinholes, Dimitri’s Bats, Rockabella, Adam’s Nest, Sea Section, Eyedrops, Jack of all Trades.

Music Moves Europe (MME) este o inițiativă strategică lansată de Comisia Europeană în sprijinul sectorului muzical european. Prin MME, Comisia Europeană își dorește să construiască și să consolideze cele mai importante active ale sectorului cultural: creativitate, diversitate și competitivitate.

Overground Music este o agenție de management și PR artistic, cu experiență în elaborarea de proiecte inovatoare și organizare de evenimente. În câțiva ani de activitate, echipa Overground a ajuns să realizeze proiecte complexe și îndrăznețe cu cele mai importante nume ale scenei de muzică alternativă din România – byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Grimus, Jurjak, Lucia etc. Pentru mai multe informații, accesați: https://overground.ro/ro/.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.