Senatorul Butunoi, despre proiectele de infrastructură din județ

0
1518

Potrivit unui comunicat de presă, senatorul gălățean PSD Ionel Daniel Butunoi, președintele Comisiei de Transporturi din Senatul României, a făcut câteva precizări legate de proiectele de infrastructură din județul Galați. “Astăzi, 15 aprilie, am avut o întâlnire la cel mai înalt nivel cu conducerea Ministerului Transporturilor, în cadrul căreia am verificat și am solicitat clarificări referitoare de proiectele importante pentru infrastructura de transport a județului Galați. Astfel, doresc să vă informez în ce stadiu se află  proiectele majore pentru județul nostru:

  1. Centura mare a municipiului Galați – Astăzi vor fi comunicate răspunsurile la cele 150 de clarificări solicitate, totodată am stabilit data de 18 mai ca fiind termenul limită de depunere a ofertelor de realizare,
  2. Drumul expres Galați Brăila – Procedurile sunt în plină desfășurare, au fost stabilite clarificările solicitate, termenul limită de demarare fiind 14 mai.
  3. Centura municipiului Tecuci – Este un obiectiv cu un istoric complicat și îndelungat, dar în acest moment suntem în termenul de depunere al expertizei și am primit angajamentul conducerii Ministerului Transporturilor că această lucrare se va finaliza în acest an.

Doresc să vă asigur că nu vom renunța la aceste proiecte care sunt de maximă importanță pentru județul Galați”, mai precizează sursa citată.

 

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + 4 =