Selecție de membri CA la societățile de interes local

0
1359

Până pe data de 17 ianuarie,  cei interesați pot depune candidaturile pentru calitatea de membru al  unuia sau mai multor (maxim trei) consilii de administrație ale următoarelor societăților locale de interes local: SC Transurb, SC Administrația Piețelor Agroalimentare, SC Gospodărire Urbană și SC Industrial Parc. Cu excepția celei din urmă, care are disponibile în CA doar cinci locuri,  fiecare din celelalte societăți are în propriu CA câte șapte posturi libere.

Candidații  nu pot fi funcționari publici (cu excepția celor care vor să candideze pentru acel post destinat exclusiv funcționarilor publici) și nici să aibă cazier fiscal sau judiciar. Totodată, în criteriile de selecție a candidaților se precizează că “persoana fizică poate exercita concomitent cel mult 3 mandate de administrator în societăţi sau întreprinderi publice al căror sediu se află pe teritoriul României”.

Pe site-ul Primăriei Galați (http://www.primariagalati.ro/portal/pagini.php?page_id=80) există postate criteriile (profilul candidatului, scrisoarea privind performanțele așteptate de la membrii CA etc) pe care ar trebui să le îndeplinească respectivii candidați.

Toate dosarele trebuie depuse până la data de 17.01.2018, nu mai târziu de ora 16:30, la registratura Primăriei Municipiului Galați, Str. Domnească Nr. 54, Galați, Județul Galați în dosar plic închis şi sigilat, de unde se va primi un număr de înregistrare şi data certă a depunerii, mai transmite instituția publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.