Seară de poveste la Târgul de Crăciun al Galațiului. Moș Nicolae, invitat special

0
3597

Târgul de Crăciun al Galațiului „Poveste de iarnă”, amenajat de autorități pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor (la Păpădie), s-a transformat, joi seară, într-un imens loc de joacă și de distracție pentru zeci de copii și părinții sau bunicii lor. Chiar dacă a fost deschis încă de pe data de 29 noiembrie, înainte cu doar o zi de Serbările Galațiului, Târgul de Crăciun a devenit, miercuri seară, principalul punct de atracție al orașului. Și nu este de mirare, în condițiile în care invitatul special al serii a fost nimeni altul decât… Moș Nicolae, care le-a oferit copiilor dulciuri și jucării.

Micuții au avut parte de un spectacol cu personaje din povești și din desene animate, cu muzică, dansuri, un cor de crăciunițe, spiriduși, teatru de păpuși și nu numai, iar seara s-a încheiat cu un concert al îndrăgitei artiste Nicole Cherry.

Bradul, înalt de 14 metri, pe care autoritățile l-au cumpărat și decorat cu sute de luminițe și figurine specifice sărbătorilor, a atras toate privirile și a fost admirat nu doar de micuții fascinați, ci și de părinți și bunici, care nu au ratat momentul de a se fotografia în preajma lui.

Târgul de Crăciun al Galațiului rămâne deschis până pe data de 24 decembrie, însă nu trebuie să-l ratați în nicio zi, întrucât organizatorul vă așteaptă zilnic cu surprize. Joi seară, între orele 17,00 și 18,00, copii ai școlilor de canto vă așteaptă la spectacol, iar vineri, între orele 16,00 și 17,00, Xonia va susține un concert.

Pe lângă programele artistice, organizatorii vă așteaptă la terasă și să vizitați cele 15 căsuțe, care vă stau la dispoziţie cu o gamă largă de brânzeturi, pastramă de oaie, cârnați, mici şi fasole la ceaun, cu bere, vin, dulciuri de toate felurile și nu numai. Copiii se pot distra în trenuleţul electric sau în carusele. Există și oferte de produse apicole şi artizanale.

De vineri, veți putea găsi, din nou, fructe de mare la Târgul de Crăciun (scoici, rapane, raci, creveți etc), potrivit unui anunț postat pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.