Se toarnă asfalt pe strada Siderurgiștilor, modernizată de Primărie cu fonduri europene

0
531
Lucrările avansează în ritm alert pe strada Siderurgiștilor, pe care Primăria o modernizează cu fonduri europene. După ce a modernizat, în premieră, calea de rulare pentru tramvaie, a refăcut trotuarele și a creat piste pentru biciclete, a înlocuit stâlpii de iluminat public și rețelele de apă, constructorul toarnă, în prezent, primul strat de asfalt pe tronsonul cuprins între strada Ghe. Asachi și Ghe. Doja, pe sensul de mers către Inelul de Rocadă.
Strada Siderurgiștilor este în plină modernizare. Lucrările avansează pe această arteră importantă a orașului. Acum se toarnă primul strat de asfalt pe tronsonul cuprins între străzile Ghe. Asachi și Ghe. Doja, pe sensul de mers către Inelul de Rocadă”, declară primarul Ionuț Pucheanu.
Edilul amintește că străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918 sunt prinse într-un proiect cu fonduri europene de 104 milioane de lei, din care 16,5 milioane de lei reprezintă contribuția municipalității de la bugetul local. În final, cele două străzi vor avea un aspect modern.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × one =