Se redeschide Biblioteca Municipală pentru Copii

0
687

Începând de luni, 19 august 2019, Filiala nr. 1„Costache Negri” – Biblioteca Municipală pentru Copii din cadrul Bibliotecii Județene „V.A. Urechia” își reia activitatea cu publicul după următorul program: de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00.

Situată la fostul Club Sidex în Țiglina I, filiala dispune de un fond total de publicaţii ce numără aproximativ 78.000 de unităţi de bibliotecă şi asigură nevoile de lectură şi informare în special pentru partea centrală a municipiului Galați.

Fondul filialei este alcătuit din cărţi, publicaţii seriale şi materiale audio-video. Amplasarea filialei într-o zonă cu mai multe instituţii de învăţământ este de un real sprijin elevilor, care nu mai sunt nevoiţi astfel să parcurgă distanţe apreciative în căutarea cărţilor de care au nevoie.

Împrumutul documentelor se realizează în regim automatizat. Pe lângă împrumutul de carte la domiciliu, biblioteca oferă condiţii în vederea consultării materialelor de referinţă (enciclopedii, dicţionare, ghiduri, albume, atlase etc.) sau a publicaţiilor periodice, având abonamente la cotidiene locale și reviste dar și acces gratuit la internet.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 4 =