Se poate şi la Galaţi! Lucrări de infrastructură noaptea, pentru eficienţă şi disconfort redus

0
3382

Autorităţile gălăţene par, în sfârşit, hotărâte să preia modelul oraşelor civilizate în care mare parte dintre lucrările de infrastructură se desfăşoară noaptea, pentru a nu da peste cap traficul rutier din cursul zilei (şi-aşa intens în orele de vârf) şi pentru a reduce cât mai mult disconfortul creat astfel cetăţenilor.

„În acest sfârşit de săptămână, s-au efectuat lucrări de reparaţii ale carosabilului, lângă liniile de tramvai din zona intersecţiei străzii Siderurgiştilor cu strada Gh. Doja (Isharo), respectiv zona intersecţiei străzii Siderurgiştilor cu strada Dr. Răutu (zona magazinului Top). Lucrările au fost efectuate noaptea, pentru evitarea blocării circulaţiei în timpul orelor de program. Cu scuzele de rigoare pentru inconvenientul produs, dar şi pentru întârzierea intervenţiilor, ţin să le mulţumesc cetăţenilor pentru înţelegere!”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Edilul a anunţat că tot noaptea se va lucra şi în zona Pieţei Energiei, la sfârşitul acestei săptămâni, „dacă vremea va permite”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.